LIFTWANDBESCHERMING

Een eersteklas innovatie met stootbestendigheid voor ultieme liftbescherming

Liften zijn kostbare investeringen, en daarom is het belangrijk om ze in goede conditie te houden. Ze maken een integraal deel van veel gebouwen uit, dus kan het nemen van maatregelen om storingen te voorkomen enorme besparingen opleveren en zorgen voor tevreden gebruikers.

OFFERTEAANVRAAG

Een positieve gebruikerservaring, het uiterlijk van het interieur of het verlengen van het leven van een lift zijn alle belangrijke redenen voor hoogwaardige oplossingen die uw lift in uitstekende conditie houden. En naarmate de technologie in liften zich verder ontwikkelt, met schermen en interfaces die gebruikers bezighouden, groeit de noodzaak om deze waardevolle uitrusting te beschermen.
Kapok88-Drapes-main-img.jpg

Met de liftwandbescherming van Kapok 88 kunt u vlot en gemakkelijk het soort slijtage voorkomen dat leidt tot de snelle aftakeling die het leven van uw lift kan verkorten.

Onze specialistische dekens worden aan de wanden of het plafond van uw lift gehangen en bieden een beschermlaag (die we hier bij Kapok 88 ‘stootbestendigheid’ noemen) om stoten op te vangen. Zodoende kunt u butsen, krassen en deuken voorkomen als u van plan bent uw lift te gebruiken om objecten te verplaatsen.

 

Vertrouw op de experts

Als de toonaangevende innovator op het gebied van liftwandbescherming in Europa, willen we ervoor zorgen dat uw lift er altijd goed uitziet en beschermd wordt ongeacht waarvoor u hem moet gebruiken.

Onze producten worden wereldwijd toegepast op locaties zoals de Lakhta Tower, Buckingham Palace, WTC Amsterdam en Rotterdam. Voor het beschermen van liften bij klussen zoals het verplaatsen van grote objecten tot het transporteren van zware machines tussen verdiepingen. Met 30 jaar ervaring met het leveren van kwaliteitsproducten, zijn we de experts als het om hoogwaardige liftbescherming gaat.

We hebben een goede reputatie opgebouwd op grond van kwaliteit, prijs, service en levertijd, en zorgen voor een eersteklas ervaring zonder een onnodig hoog prijskaartje.

Onze liftbescherming kan speciaal voor uw lift worden gemaakt, en past daardoor altijd. U kunt echter ook voor een kant-en-klare oplossing kiezen die in diverse verschillende liften past.

Op maat gemaakte liftwandbescherming
Op maat gemaakte gewatteerde bescherming met permanent of tijdelijk ophangsysteem, die gegarandeerd past, en altijd gemakkelijk geïnstalleerd kan worden. Deze oplossing is perfect voor liften waarvoor ontwerp op maat nodig is, of meerdere liften van dezelfde afmeting die snel kunnen worden uitgerust als u stilstandtijd zoveel mogelijk moet beperken.

Met ons pakket voor wandbescherming op maat, bieden we handgemaakte dekens volgens de exacte specificaties voor uw lift. Deze dekens bevatten nauwkeurig gemeten kunststoffen bescherming voor de bedieningspanelen of schermen in uw lift. Bovendien kunnen we alle nodige ophangsystemen in uw lift aanbrengen zodat de dekens in een paar minuten kunnen worden aangebracht en verwijderen.

Deze oplossing draag in grote mate bij aan het verlengen van het leven van uw lift, omdat hiermee het soort slijtage wordt voorkomen dat de eerste factor kan vormen voor snel optredende, onverwachte problemen met uw lift.

We produceren onze dekens bovendien in verschillende kleuren zodat ze bij de inrichting of de huisstijl van uw gebouw passen, en leveren tevens diverse types minimalistische, stijlvolle ophangsystemen

Als onderdeel van onze one-stop-shop-service kunnen we in het VK uw vestiging bezoeken om advies te geven over oplossingen die het beste bij uw situatie passen, maten te nemen en eventuele installatie uit te voeren. Voor klanten buiten het VK zoals Nederland en België wordt deze service door Liftprotect verleend. Onze levertijd is enkele werkweken, zodat u binnen korte tijd over uw nieuwe oplossing kunt beschikken.

De prijs van onze maatpakketten hangt af van uw precieze eisen, dus neem contact met ons op voor een offerte.

Wat is inbegrepen?

 • Indien gewenst bezoek op locatie voor opmeten, advies, en installatie van ophangsystemen voor dekens.
 • Op maat en met de hand gemaakte wandbescherming die gegarandeerd past
 • Omkeerbare brandwerende en waterafstotende stof
 • PVC-panelen om gebruik van liftknoppen, -bediening en -schermen mogelijk te maken
 • Optionele bedrijfsmerken en een keuze uit de kleuren beige, blauw, grijs, bruin of zwart voor de dekens.
 • Meerdere opties voor ophangsystemen, om aan uw eisen te voldoen
 • Aflevering op locatie
 • Levertijd enkele werkweken
 • Optionele tijdelijke vloerbescherming

Ophangsystemen

We bieden een uitgebreid assortiment permanente en tijdelijke ophangsystemen om aan uw praktische en decoratieve eisen te voldoen. U kunt de opties beter bekijken in onze fotogalerij of contact met ons opnemen voor meer informatie over wat we u kunnen bieden.

 

Kant-en-klare liftwandbescherming
Onze modulaire, uit vijf delen bestaande wandbescherming is ontwikkeld voor de meeste personenliften en kan gemakkelijk tussen locaties worden vervoerd. Deze uitrusting is perfect voor de bescherming van vele verschillende liften en kan gemakkelijk tussen locaties worden vervoerd.

Ons modulaire wandbeschermingspakket is perfect voor het beschermen van liften van verschillende afmetingen, omdat het flexibele ontwerp in de meeste liften past. Deze draagbare uitrusting kan worden opgeborgen en gemakkelijk naar een andere locatie worden meegenomen, en biedt de beste bescherming tegen accidentele schade aan en kostbare reparaties van de meeste liften en alles wat daarin wordt vervoerd.

Voor deze oplossing hoeven geen ophangsystemen te worden aangebracht of meetwerkzaamheden te worden uitgevoerd, dus u beschikt over kant-en-klare bescherming. De uitrusting bestaat uit vijf delen, die met gebruik van een uittrekbare rails, draadhaken of zuignappen in minuten in een lift kunnen worden geïnstalleerd.

Bovendien kunt u de dekens en de opbergtas van uw logo laten voorzien, zodat uw bescherming niet alleen nuttig is, maar ook bij uw merk past.

Zodra u de dekens niet langer nodig hebt, kunt u ze uit de lift verwijderen en ze in de bijgeleverde tas opbergen tot u ze voor een andere klus op een andere locatie wilt gebruiken.

Wat is inbegrepen?

 • Handgemaakte vijfdelige wandbescherming, aanpasbaar voor de meeste liftafmetingen
 • Opbergtas om de bescherming naar meerdere locaties te vervoeren
 • Omkeerbare brandwerende en waterafstotende stof
 • Een PVC-paneel om gebruik van liftknoppen, -bediening en -schermen mogelijk te maken
 • Aflevering op locatie
 • Optioneel logo

CONTACT

Neem vandaag nog contact op om uw liftbescherming te bespreken

We bespreken graag uw eisen met u, zodat we u de beste opties voor uw lift(en) of project kunnen bieden.

Neem contact op via het formulier of bezoek onze pagina Offerteaanvraag om ons meer informatie over uw eisen te geven.

 

Bij Kapok (1988) Ltd nemen we uw privacy serieus en zullen we uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om uw aanvraag of account te beheren en om de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd. Het is echter mogelijk dat we van tijd tot tijd contact met u willen opnemen met informatie over andere producten, diensten of aanbiedingen die we bieden. Als u ermee instemt dat wij contact met u opnemen voor dit doel, vink dan aan om aan te geven hoe u wilt dat wij contact met u opnemen:
Kapok (1988) Ltd mag uw persoonlijke gegevens alleen delen met een van onze goedgekeurde distributeurs zoals vermeld op onze website, en alleen met betrekking tot het beheren van uw vraag, account of om u producten en uitstekende service te bieden.