+31 527 820 241      EN      DE      SK      RO

LIFTWAND

BESCHERMING

Een eersteklas innovatie met stootbestendigheid voor ultieme liftbescherming

Met de liftwandbescherming van Kapok 88 kunt u vlot en gemakkelijk het soort slijtage voorkomen dat leidt tot de snelle aftakeling van uw lift.

BASHABILITY

stootbaarheid

BASHABILITY

noun

Onze specialistische dekens worden aan de wanden of het plafond van uw lift gehangen en bieden een beschermlaag (die we hier bij Kapok 88 ‘stootbestendigheid’ noemen) om stoten op te vangen. Zodoende kunt u butsen, krassen en deuken voorkomen als u van plan bent uw lift te gebruiken om objecten te verplaatsen.

Gegarandeerd een perfecte pasvorm

(custom made drapes)

Op maat gemaakte of kant-en-klare opties

makkelijke installatie

gemaakt in het VK

materialen van de hoogste kwaliteit

Liften zijn kostbare investeringen, en daarom is het belangrijk om ze in goede conditie te houden. Ze maken een integraal deel van veel gebouwen uit, dus kan het nemen van maatregelen om storingen te voorkomen enorme besparingen opleveren en zorgen voor tevreden gebruikers.

Kontaktieren Sie uns noch heute, um das Thema Bodenbelag in die Hand zu nehmen

Wat we aanbieden

Op maat gemaakte liftwandbescherming

Op maat gemaakte gewatteerde bescherming met permanent of tijdelijk ophangsysteem, die gegarandeerd past en altijd gemakkelijk geïnstalleerd kan worden. Deze oplossing is perfect voor liften waarvoor ontwerp op maat nodig is, of meerdere liften van dezelfde afmeting die snel kunnen worden uitgerust als u stilstandtijd zoveel mogelijk moet beperken.

Met ons pakket voor wandbescherming op maat, bieden we handgemaakte dekens volgens de exacte specificaties voor uw lift. Deze dekens bevatten nauwkeurig gemeten kunststoffen bescherming voor de bedieningspanelen of schermen in uw lift. Bovendien kunnen we alle nodige ophangsystemen in uw lift aanbrengen zodat de dekens in een paar minuten kunnen worden aangebracht en verwijderen.

Deze oplossing draag in grote mate bij aan het verlengen van het leven van uw lift, omdat hiermee het soort slijtage wordt voorkomen dat de eerste factor kan vormen voor snel optredende, onverwachte problemen met uw lift.

We produceren onze dekens bovendien in verschillende kleuren zodat ze bij de inrichting of de huisstijl van uw gebouw passen, en leveren tevens diverse types minimalistische, stijlvolle ophangsystemen

Kontaktieren Sie uns noch heute, um das Thema Bodenbelag in die Hand zu nehmen

Als onderdeel van onze one-stop-shop-service kunnen we in het VK uw vestiging bezoeken om advies te geven over oplossingen die het beste bij uw situatie passen, maten te nemen en eventuele installatie uit te voeren. Voor klanten buiten het VK zoals Nederland en België wordt deze service door Liftprotect verleend. Onze levertijd is enkele werkweken, zodat u binnen korte tijd over uw nieuwe oplossing kunt beschikken.

De prijs van onze maatpakketten hangt af van uw precieze eisen, dus neem contact met ons op voor een offerte.

Ophangsystemen

We bieden een uitgebreid assortiment permanente en tijdelijke ophangsystemen om aan uw praktische en decoratieve eisen te voldoen. U kunt de opties beter bekijken in onze fotogalerij of contact met ons opnemen voor meer informatie over wat we u kunnen bieden.

Kontaktieren Sie uns noch heute, um das Thema Bodenbelag in die Hand zu nehmen

Kapok No. 1 Stud

Kapok No. 1 Stud

Magnets

Magnets

Extendable rail

Extendable rail

Suction hook

Suction hook

Suction hook

Tenax

Tenax

Wire hook

Wire hook

Wat is inbegrepen?
Handgemaakte vijfdelige wandbescherming, aanpasbaar voor de meeste liftafmetingen
Opbergtas om de bescherming naar meerdere locaties te vervoeren
Omkeerbare brandwerende en waterafstotende stof
Aflevering op locatie
Een PVC-paneel om gebruik van liftknoppen, -bediening en -schermen mogelijk te maken
Optioneel logo

We bespreken graag uw eisen met u, zodat we u de beste opties voor uw lift(en) of project kunnen bieden.

Liftprotect

Onderduikersweg 18a
8302AG
Emmeloord
Netherlands

Loading...