+31 527 820 241      EN      DE      SK      RO

LIFTVLOERBESCHERMING

Zorg voor een veilige en aantrekkelijke liftvloer

Niet alleen de vloeren van de verdiepingen waar uw lift stop moeten worden onderhouden, maar ook de liftvloer zelf. Dagelijks gebruik door personen kan natuurlijke slijtage van een lift met zich meebrengen, maar als een lift voor grotere klussen wordt gebruikt, kan dit grotere schade veroorzaken. Bescherming van uw liftvloeren is dan een lange-termijnoplossing voor het voorkomen van dure reparaties en stilstandtijd van uw lift, en voor een betere gebruikerservaring.

Kontaktieren Sie uns noch heute, um das Thema Bodenbelag in die Hand zu nehmen

Wat we aanbieden

Onze vloerbescherming is een gemakkelijke en voordelige manier om uw liftvloer in goede staat te houden en langdurig beschermd te houden.

De kwaliteit van de liftvloer kan soms worden vergeten, maar dat betekent niet dat die niet belangrijk is. De goede staat van uw liftvloeren kan bijdragen aan een eerste indruk van een gebouw.

Een lift is een belangrijk onderdeel van het interieur van een gebouw omdat mensen er tijd in doorbrengen als ze naar de verschillende verdiepingen gaan. De goede conditie van de vloer heeft een groot effect op het gevoel dat iemand bij een ruimte heeft. Met name als er veel aandacht aan de inrichting van de rest van het gebouw is besteed.

Kontaktieren Sie uns noch heute, um das Thema Bodenbelag in die Hand zu nehmen

Neem controle over de bescherming van uw liftvloeren

Of u nu voor onze standaard vloeren of dikkere premium vloeren kiest, onze oplossingen worden op maat geleverd en u ontvangt een goed passende beschermlaag die u jarenlang in meerdere situaties van dienst is.
Onze standaard vloerbescherming bestaat uit een rubberen mat van 3 mm, die op de maat van de lift is gesneden. De mat is perfect voor een groot aantal klussen, is lichtgewicht en de voordeligste manier om uw liftvloer te beschermen. De mat is bovendien ontzettend veelzijdig en duurzaam, ondanks de lage kosten, waardoor hij ideaal is voor kleine klussen zoals het verplaatsen van grote voorwerpen en meubilair.

Voor toepassing bij elke denkbare klus raden we absoluut onze premium vloerbescherming aan. In plaats van met rubber wordt uw liftvloer beschermd met 12 mm dikke kunststof tegels en met de afgeschuinde randen die bij de deuropening van de lift worden bevestigd wordt een soepele overgang van de vloer naar de lift gecreëerd, zodat voorwerpen gemakkelijk de lift in en uit kunnen worden geduwd. Deze vloerbedekking is een geweldige, stevige oplossing die u ultieme bescherming biedt.

Als u het interieur van uw lift nog beter wilt beschermen, is de combinatie van vloer- en liftwandbescherming de ideale manier om dure schade aan uw lift te voorkomen.

Kontaktieren Sie uns noch heute, um das Thema Bodenbelag in die Hand zu nehmen

Wat is inbegrepen?
Op maat gemaakte, nauwkeurig gesneden vloerbescherming, in standaard of premium materiaal
Aflevering op locatie
Advies en begeleiding bij het opmeten, installeren en eventuele andere vragen

Levertijd van 7 – 10 werkdagen

We bespreken graag uw eisen met u, zodat we u de beste opties voor uw lift(en) of project kunnen bieden.

Liftprotect

Onderduikersweg 18a
8302AG
Emmeloord
Netherlands

Loading...