+31 527 820 241      EN      DE      SK      RO

OVER ONS KAPOK 88

Een internationaal erkend, tweede generatie familiebedrijf

Gegarandeerd een perfecte pasvorm

(custom made drapes)

Op maat gemaakte of kant-en-klare opties

makkelijke installatie

gemaakt in het VK

materialen van de hoogste kwaliteit

Liften zijn kostbare investeringen en daarom is het belangrijk om ze in goede conditie te houden. Ze maken een integraal deel van veel gebouwen uit, dus kan het nemen van maatregelen om storingen te voorkomen enorme besparingen opleveren en zorgen voor tevreden gebruikers.

DE GESCHIEDENIS

Brian en Linda Annable zaten in 1988 in de openbare bibliotheek op zoek in de Gouden Gids naar namen van honderden liftbedrijven die ze een folder wilden sturen.

Naast de opvoeding van hun twee kinderen, had het stel besloten vanuit hun garage een bedrijf te starten. Ze vroegen de bank om een lening en kochten de benodigde bedrijfsmiddelen voor het importeren, reinigen en in zakken verpakken van natuurlijke kapokvezels. Met de zakelijke kennis van Brian en Linda’s ervaring als naaister, begonnen ze met Kapok 88 – een visie die ze deelden en die vanuit hun garage is ontwikkeld.

Ze gingen van start met één naaimachine en één snijtafel en de vervaardiging van de eerste deken compleet met ophangogen, was een spannend moment. Ze werkten urenlang en probeerden gezins- en zakenleven te combineren, en reisden zelf naar Londen om folders te bezorgen bij elk gebouw dat meer dan één verdieping had.

Dankzij hun harde werk begon hun bedrijf te groeien. Grote liftbedrijven kochten hun dekens en het stel kreeg niet alleen opdrachten voor liftbescherming, maar ook voor wanden in gebouwen zoals Cabot Hall en zelfs het trappenhuis van de koninklijke appartementen.

In 2007 nam hun zoon Richard het bedrijf over met dezelfde visie als zijn ouders, maar dan op internationale niveau. Hij reed ruim 1200 km naar Duitsland om de dekens van Kapok 88 voor de eerste keer op een beurs te tonen en een jaar later nam het bedrijf haar eerste distributeur aan.

ONZE VISIE EN WAARDEN

Onze belofte

Ons succes is gebaseerd op onze uitstekende reputatie en de normen die wij hanteren. Door vanaf het begin trouw aan onze waarden te blijven, zijn we uitgegroeid van twee ouders met een naaimachine in een garage tot een internationaal, tweede generatie familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring.

Kwaliteit

Het heeft geen zin om een product te maken dat retour gezonden wordt, dus dat doen we dan ook niet. We zijn er trots op dat we onze opdrachten meteen goed uitvoeren en maken onze producten met de hand, met gebruik van hoogwaardige materialen, op basis van de nauwkeurige specificaties van de klant. We leveren eersteklas oplossingen en kwaliteit staat daarbij centraal.

Prijs

We begrijpen dat uw investeringen beschermd moeten worden, maar bescherming hoeft niet peperduur te zijn. Onze producten zijn van een topkwaliteit, zonder een buitensporig prijskaartje. We verstrekken individuele offertes op basis van uw eisen, om ervoor te zorgen dat we u de allerbeste prijs bieden.

Service

Wij zijn uw one-stop-shop voor interieurbescherming. U hoeft zich geen zorgen te maken over opmeten of installatie: wij bieden die diensten als onderdeel van ons pakket. We kunnen u bovendien advies geven over de beste ophangsystemen, dus u staat er niet alleen voor.

Snelheid

Onze producten worden met de hand gemaakt, dus doen we ons uiterste best om precies aan uw eisen te voldoen. Dit betekent echter niet dat u rekening met lange levertijden moet houden. We begrijpen dat onze klanten vaak strakke deadlines hebben, dus proberen we altijd volgens uw tijdsschema te werken.

We bespreken graag uw eisen met u, zodat we u de beste opties voor uw lift(en) of project kunnen bieden.

Liftprotect

Onderduikersweg 18a
8302AG
Emmeloord
Netherlands

Loading...